Vertrouwen in moeilijke omstandigheden.

Een intelligent All-Wheel Drive (AWD) systeem kan bepalen hoeveel grip, evenwicht in bochten en reactievermogen nodig is in natte, droge of ijzige omstandigheden en op wisselend terrein.
De technologie is intelligent en kan aandrijving sturen naar de voor- of achteras afhankelijk van de vereisten
Dit 'koppel op verzoek'-systeem zorgt voor een uitzonderlijk rijgedrag en verbeterde efficiëntie voor veilig en moeiteloos rijden.


Moeiteloos zetels vouwen, met een druk op de knop.

Met het innovatieve nieuwe EasyFold-systeem kunt u elke zetel van de tweede rij omlaag vouwen met een druk op de knop.
En voor het grootste gemak, helpen de EasyFold-drukknop en de PowerFold-functie om sneller grote voorwerpen in te laden, door de 3e rij zetels omlaag en omhoog te vouwen.


Ford EcoBoost: geen compromis tussen vermogen en effiiciëntie.

Ford EcoBoost maakt gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en uitlaatgasturbo om uitstekende prestaties en een laag verbruik af te leveren.
De nieuwe 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor draagt bij aan het revolutionaire EcoBoost-gamma, wat zorgt voor een lagere uitstoot en een uitstekend brandstofverbruik samen met 165 pk vermogen.


Samenwerkende veiligheidssystemen activeren in een fractie van een seconde.

Een geavanceerd Intelligent Protection System (IPS) coördineert een reeks veiligheidsvoorzieningen en geeft u en uw passagiers een maximale bescherming.
De Galaxy heeft ook een stijve, schokabsorberende carrosserie en geavanceerde zetel- en veiligheidsgordeltechnologie om de kans op letsels bij een ongeval te beperken.