Het beste van twee werelden.

De Mondeo Hybrid Clipper heeft twee energiebronnen:
een conventionele brandstofmotor en een elektrische motor, aangedreven door een batterij.
Het systeem schakelt automatisch tussen de aandrijflijnen, of maakt gebruik van een combinatie of beide, om een perfecte mix van vermogen en effici??ntie te leveren.
En om het hele systeem nog efficiënter te maken, vangt het regeneratieve remmen energie op die normaal gesproken verloren gaat door frictieremmen, waarna het wordt gerecycleerd om de hoogvoltage batterij op te laden.


Een verfijndere manier van rijden.

De nieuwe Mondeo zit boordevol geavanceerde technologie??n die ontworpen zijn om uw leven gemakkelijker te maken.
Bepaalde systemen, zoals Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping System, monitoren en reageren continu op veranderingen in de wegomstandigheden, het verkeer en uw rijgedrag.
Andere nuttige functies, waaronder Hill Start Assist en Active Park Assist, zorgen voor een stressvrije, meer verfijnde rijervaring.


Geniet van elke rit.

De nieuwe Ford Mondeo maakt gebruik van slimme technologie en intelligent design om ervoor te zorgen dat u en uw passagiers het meeste uit elke rit halen.
Van aanpasbare sfeerverlichting die u naar wens kunt aanpassen, tot automatische temperatuurregeling en zelfs massagezetels voorin ...
Elk detail is ontworpen om uw tijd op de weg meer ontspannen te maken.
De Mondeo Hybrid is nu verkrijgbaar als Clipper en biedt meer ruimte voor uw bagage dan ooit tevoren.


De kracht die u wenst en de efficiëntie die u nodig hebt.

De nieuwe Ford Mondeo is verkrijgbaar in een assortiment krachtige en zuinige motoren, voorzien van een automatische 6- of 8-versnellingsbak of een manuele 6-versnellingsbak.
Kies uit een hybride motor, geavanceerde benzine of diesel, die allemaal het vermogen leveren dat u wilt en het rendement dat u nodig hebt.Veiligheid.

De nieuwe Ford Mondeo zit vol met veiligheidssystemen om u, uw pasagiers en andere weggebruikers te beschermen.
Technologie als Pre-Collision Assist met voetgangers- en fietsersdetectie, kan proactief ongelukken vermijden.
Terwijl andere systemen, zoals de opblaasbare veiligheidsgordels achterin, passagiers beschermen bij een eventuele botsing.