Vertrouwen in moeilijke omstandigheden.

Een intelligent All-Wheel Drive (AWD) systeem kan bepalen hoeveel grip, evenwicht in bochten en reactievermogen nodig is in natte, droge of ijzige omstandigheden en op wisselend terrein. De technologie is intelligent en kan aandrijving sturen naar de voor- of achteras afhankelijk van de vereisten.
Dit 'koppel op verzoek'-systeem zorgt voor een uitzonderlijk rijgedrag en verbeterde efficiëntie voor veilig en moeiteloos rijden.


Alles wat u nodig hebt terwijl u op weg bent.

De cabine is gemaakt om u tijdens uw werk bij te staan.
Als u bijvoorbeeld kiest voor een dubbele zitplaats voor passagiers voorin, dan is de middelste zetel in de Trend serie uitgerust met een neerklapbare tafel die groot genoeg is voor een laptop of een klembord.
Er is tevens een verborgen opbergruimte onder de dubbele passagiersstoel vooraan, met 93 liter aan ruimte; een geheim vak in het instrumentenpaneel voor uw gsm of MP3/iPod (inclusief een contactdoos van 12 volt); een handschoenkastje waarin u A4-mappen kunt hangen en een aantal handige flessenhouders en bekerhouders.


Ford EcoBlue TDCi-motoren.

De Transit werd ontworpen om te voldoen aan de strikte Euro 6-emissienormen en zijn Ford EcoBlue 2,0-liter TDCi-motoren combineren uitmuntende prestaties en vermogen met een lager brandstofverbruik en lagere uitstoot, namelijk 6,4 liter/100 km (44,8 mpg) en 162 g/km CO2
Om de bedrijfskosten nog verder te beperken, is een onderhoudsbeurt nu pas na 60.000 km of twee jaar nodig. Beschikbaar met een vermogen van 105 pk/360 Nm, 130 pk/385 Nm en 170 pk/405 Nm, zodat u de optie kunt kiezen die het best bij u past.


Continue bescherming tegen omrollen.

De unieke rolsensor van Ford helpt het Roll Stability Control-systeem om de banden stevig op de grond te houden, vooral in omstandigheden waarbij het zwaartepunt hoog ligt of in bochten met negatieve verkanting.


Een beter verlichte laadruimte voor veiliger en eenvoudiger laden.

De nieuwe verlichting in de laadruimte is veel helderder dan de vorige modellen en is standaard inbegrepen.
Indien gewenst kunt u ook kiezen voor ultra-heldere ledverlichting.
In een voertuig van dergelijke grootte is dit een slimme en zeer praktische optie.


... Eén bestelwagen, ontelbaar veel combinaties ...
Eén, twee of meer passagiers.
L2-, L3- en L4-carrosserielengten.
H2- en H3-dakhoogten.
Kies een Transit en configureer hem voor uw bedrijf.

BESTELWAGEN ...


Maximale laadruimte en -capaciteit.
De Ford Transit Bestelwagen is zeer flexibel en opvallend aanpasbaar.
Kies uit drie laadlengtes, plus een reeks MTG's en aandrijflijnconfiguraties.
Er is een Transit voor elke taak.

BESTELWAGEN MET DUBBELE CABINE...


Veilig transport voor mensen en hun materiaal..
De Ford Transit Bestelwagen met dubbele cabine is speciaal gebouwd om maximaal zeven personen te vervoeren met daarnaast tot 10,6 kubieke meter flexibele laadruimte achter een veilig tussenschot.