Puur rijplezier

De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat u met een snelheid rijdt die u zelf kiest.
Als de ingebouwde RADAR-sensor een voorligger detecteert, wordt de snelheid van uw voertuig verlaagd, zodat u op een veilige afstand blijft.
Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem automatisch gas tot de gekozen snelheid weer bereikt is.
Lange ritten worden bovendien nog leuker met het Lane Keeping System dat ervoor zorgt dat u steeds binnen uw baanvak blijft.
Het beste van twee werelden

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee bijzonder effici??nte krachtbronnen.
Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kunt u kortere ritten maken zonder uitstoot en laad u uw voertuig aan elke netstroombron op.
Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u zo ver kunt gaan als u maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt.
Met deze oplaadbare hybride hoeft u geen compromissen te sluiten, want u krijgt het beste van twee werelden.
Altijd en overal verbonden

De nieuwe Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modem *, waarmee u een hele reeks nieuwe functies krijgt die uw ritten naar een hoger niveau tillen.
Gebruik 4G LTE-wifi ** voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf uw telefoon naar uw navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatie ***.
De geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat u uw nieuwe Kuga overal kunt beheren en in de gaten kunt houden.
Gebruik uw telefoon om uw voertuig te vinden, de deuren te vergrendelen en te ontgrendelen en zelfs de motor op afstand te starten om uw auto op koude dagen op te warmen.
Flexibele zetels op maat

De nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat u ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast.
Hebt u meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte?
De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.
Stars Info ...
* FordPass Connect is optioneel. De ingebouwde modem wordt geactiveerd wanneer het voertuig wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen u aan of af te melden voor bepaalde gegevensuitwisseling.
** Wifihotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloos data proefabonnement, dat ingaat op het moment van activering en stopt na 3 maanden of wanneer u 3 GB aan gegevens heeft verbruikt (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet). Daarna is een Proximus-abonnement vereist. Raadpleeg de Proximus-website voor meer informatie over de verschillende datapakketten. Om de ingebouwde Wifihotspot te kunnen gebruiken, moet een Ford-voertuig uit 2018 worden geleverd met de juiste hardware en moet een databundel worden gekozen. Data-dekking en -service zijn niet overal beschikbaar en er zijn mogelijk voorwaarden (inclusief bericht- en data-tarieven) aan uw bundel verbonden.
*** Live Traffic-toegang is inbegrepen gedurende de eerste 2 jaar na de aankoop van een nieuwe Ford uitgerust met SYNC 3 met navigatie. Daarna is een Proximus-abonnement vereist en betaalt u een licentievergoeding.


click here