Een gesofisticeerde automatische versnellingsbak met 10 versnellingen

Met een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak met 10 versnellingen levert de nieuwe Ranger een uitzonderlijke acceleratie evenals een uitmuntende brandstofefficiëntie.
Hij maakt ook gebruik van adaptieve schakelprogramma's, zodat de transmissie zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden.
Dus of u nu cruiset op de snelweg of moeilijk off-road terrein doorploegt, u zult altijd in de juiste versnelling zitten op het juiste moment.
Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met een reeks 2.0-liter Ford EcoBlue dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Ranger krachtiger, efficiënter en heeft hij een lagere uitstoot dan ooit tevoren.
Tussen de drie beschikbare aandrijflijnen, die tot 213 pk vermogen en 500 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die bij u past.
En welke motor u ook kiest, ze voldoen allemaal aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.
De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Ranger is voor het eerst verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modem *.
Het slimme systeem biedt een reeks voordelen die zo nuttig zijn dat u zich afvraagt hoe u het ooit zonder hen hebt gedaan.
Het biedt tot 4G LTE wifi ** voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie *** rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem.
Geavanceerde functies met afstandsbediening stellen u in staat om uw Ranger te bedienen en te controleren, waar u ook bent.
U kunt uw telefoon gebruiken om vanop afstand uw Ranger te lokaliseren of de portieren te vergrendelen en ontgrendelen.
Stars Info ...
* FordPass Connect is optioneel. De ingebouwde modem wordt geactiveerd wanneer het voertuig wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen u aan of af te melden voor bepaalde gegevensuitwisseling.
** Wifihotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloos data proefabonnement, dat ingaat op het moment van activering en stopt na 3 maanden of wanneer u 3 GB aan gegevens heeft verbruikt (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet). Daarna is een Proximus-abonnement vereist. Raadpleeg de Proximus-website voor meer informatie over de verschillende datapakketten. Om de ingebouwde Wifihotspot te kunnen gebruiken, moet een Ford-voertuig uit 2018 worden geleverd met de juiste hardware en moet een databundel worden gekozen. Data-dekking en -service zijn niet overal beschikbaar en er zijn mogelijk voorwaarden (inclusief bericht- en data-tarieven) aan uw bundel verbonden.
*** Live Traffic-toegang is inbegrepen gedurende de eerste 2 jaar na de aankoop van een nieuwe Ford uitgerust met SYNC 3 met navigatie. Daarna is een Proximus-abonnement vereist en betaalt u een licentievergoeding.


click here