Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Transit 2T krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren.
Tussen de vier beschikbare aandrijflijnen, die tot 185 pk vermogen en 415 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die aan uw specifieke behoeften voldoet.
Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.
Het voertuig is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV) voor een nog zuiniger brandstofverbruik en minder CO2-emissies.
Helpt u om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit 2T zit boordevol geavanceerde technologie.
Allemaal gemaakt om u slimmer en effici??nter te helpen werken.
Daartoe behoren het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, beide ontworpen om u te waarschuwen voor andere weggebruikers bij het veranderen van rijstrook of achteruitrijden.
Active Park Assist helpt u bij het parkeren van uw bestelwagen.
En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control maakt lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger.
Er is zelfs een nieuwe hoogwaardige achteruitrijcamera met downlighter en een breedbeeldcamera aan de voorkant, zodat u zicht hebt op de omgeving rondom uw bestelwagen.
Deze technologie is zo handig dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.
De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit 2T is voor het eerst verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem *.
Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder tot 4G WiFi ** voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie *** rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem.
Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen.
U kunt zelfs de locatie van uw bestelwagen op een kaart bekijken - wanneer u op onbekende locaties bent, hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken dat u zult vergeten waar u uw bestelwagen hebt geparkeerd.
New Ford Transit Chassis Cabine

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het ultieme op het gebied van Transit-flexibiliteit.
De bestelwagen naar keuze kan worden aangepast om te worden gebruikt als een dieplader, kieper, koelwagen en nog veel meer.
Wat uw unieke eisen ook zijn, dit is de zwaarste, betrouwbaarste en duurzaamste Transit Chassis Cabine ooit.
Stars Info ...
* FordPass Connect is optioneel. De ingebouwde modem wordt geactiveerd wanneer het voertuig wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen u aan of af te melden voor bepaalde gegevensuitwisseling.
** Wifihotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloos data proefabonnement, dat ingaat op het moment van activering en stopt na 3 maanden of wanneer u 3 GB aan gegevens heeft verbruikt (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet). Daarna is een Proximus-abonnement vereist. Raadpleeg de Proximus-website voor meer informatie over de verschillende datapakketten. Om de ingebouwde Wifihotspot te kunnen gebruiken, moet een Ford-voertuig uit 2018 worden geleverd met de juiste hardware en moet een databundel worden gekozen. Data-dekking en -service zijn niet overal beschikbaar en er zijn mogelijk voorwaarden (inclusief bericht- en data-tarieven) aan uw bundel verbonden.
*** Live Traffic-toegang is inbegrepen gedurende de eerste 2 jaar na de aankoop van een nieuwe Ford uitgerust met SYNC 3 met navigatie. Daarna is een Proximus-abonnement vereist en betaalt u een licentievergoeding.


click here