Duurzaamheid en verfijning

De nieuwe Transit Bus is speciaal gebouwd voor betrouwbaarheid en comfort.
Met maximaal 18 zitplaatsen zult u nooit te weinig ruimte hebben voor passagiers of hun bagage.
En duurzame materialen zorgen ervoor dat de minibus langer in topconditie blijft. Met een elektrische zijdeur en automatisch uitklapbare trede verloopt het in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit tevoren.
Overal in de bus zijn er stopcontacten die helpen om de apparaten opgeladen en klaar te houden voor de hele rit.
Technologie met een doel

De nieuwe Transit Bus heeft een reeks geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om uw rijervaring op alle mogelijke manieren te verbeteren.
Intelligente Adaptive Cruise Control helpt bijvoorbeeld om lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger te maken.
Met de selecteerbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Tow/Hall en de nieuwe EcoMode, kunt u de prestaties aanpassen naargelang de job en omstandigheden.
Er is zelfs een geavanceerd Blind Spot Information System, een breedbeeldcamera aan de voorkant en een camera aan de achterkant met lamp, die allemaal helpen om uw aandacht op de weg te houden.
Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Dankzij een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Transit Bus krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren.
De nieuwe Transit Bus is ook verkrijgbaar met een verfijnde Heavy Duty Truck (HDT)-motor om de prestaties te maximaliseren.
Met tot 170 pk in zowel handgeschakelde als automatische transmissieopties vindt u gegarandeerd de transmissie die aan uw specifieke behoeften voldoet.
Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro HDT6.0-emissienormen.
De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Bus is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem *.
Het systeem biedt een reeks krachtige voordelen, waaronder tot 4G wifi ** voor maximaal tien apparaten, zodat u en uw passagiers altijd verbonden blijven.
Het systeem kan ook live verkeersinformatie *** rechtstreeks naar uw SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat u de files kunt vermijden en de snelste route naar uw bestemming kunt vinden.
U kunt zelfs de status van uw voertuig in de gaten houden en meldingen ontvangen wanneer het systeem onderhoud nodig heeft.
Technologie om u veilig te houden

De nieuwe Transit Bus zit boordevol geavanceerde technologieën en slimme systemen die zijn ontworpen om de veiligheid en beveiliging te verbeteren.
Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection waakt bijvoorbeeld over de weg en waarschuwt u voor voertuigen of voetgangers die het pad van het voertuig kunnen doorkruisen.
Als u niet reageert op de waarschuwingen, kan het systeem de remmen zelfs automatisch inschakelen.
Bovendien helpt een geavanceerd alarm om uw Transit en de inhoud ervan veilig te houden.
Stars Info ...
* FordPass Connect is optioneel. De ingebouwde modem wordt geactiveerd wanneer het voertuig wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen u aan of af te melden voor bepaalde gegevensuitwisseling.
** Wifihotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloos data proefabonnement, dat ingaat op het moment van activering en stopt na 3 maanden of wanneer u 3 GB aan gegevens heeft verbruikt (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet). Daarna is een Proximus-abonnement vereist. Raadpleeg de Proximus-website voor meer informatie over de verschillende datapakketten. Om de ingebouwde Wifihotspot te kunnen gebruiken, moet een Ford-voertuig uit 2018 worden geleverd met de juiste hardware en moet een databundel worden gekozen. Data-dekking en -service zijn niet overal beschikbaar en er zijn mogelijk voorwaarden (inclusief bericht- en data-tarieven) aan uw bundel verbonden.
*** Live Traffic-toegang is inbegrepen gedurende de eerste 2 jaar na de aankoop van een nieuwe Ford uitgerust met SYNC 3 met navigatie. Daarna is een Proximus-abonnement vereist en betaalt u een licentievergoeding.


click here