Betrouwbaar en veelzijdig.

De nieuwe Transit Chassis Cabine is de ultieme bestelwagen voor aanpasbare betrouwbaarheid.
Het voertuig is met precisie ontworpen om ervoor te zorgen dat u, wat uw unieke eisen ook zijn, een perfecte basis hebt waarop u een voertuig op maat kunt creëren.
Geavanceerde nieuwe motortechnologie.

Dankzij een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren is de nieuwe Transit Chassis Cabine krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren.
Tussen de vier beschikbare aandrijflijnen, die tot 185 pk vermogen en 415 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die bij u past.
Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.
Het voertuig is verkrijgbaar met een motor voor zwaar gebruik en zelfs als een mild hybride elektrisch voertuig (MHEV) voor een nog zuiniger brandstofverbruik en minder CO2-emissies.
Technologie met een doel.

De nieuwe Transit Chassis Cabine zit boordevol geavanceerde technologie die ontworpen is om u te helpen slimmer en efficiënter te werken.
De elektrische stuurbekrachtiging past zich bijvoorbeeld aan de veranderende omstandigheden aan om het sturen licht en gemakkelijk te maken bij lage snelheden, en steviger bij hogere snelheden.
Intelligent Adaptive Cruise Control helpt om lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger te maken.
En met selecteerbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Mud/Rut, Tow/Hall en de nieuwe EcoMode, kunt u de prestaties van de Transit aanpassen naargelang de job.
De sleutel tot een meer verbonden wereld.

De nieuwe Transit Chassis Cabine is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem *.
Het systeem biedt een reeks krachtige voordelen, waaronder 4G wifi ** voor maximaal tien apparaten, zodat u en uw passagiers altijd verbonden blijven.
Het systeem kan ook live verkeersinformatie *** rechtstreeks naar uw SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat u de files kunt vermijden en de snelste route naar uw bestemming kunt vinden.
U kunt zelfs de status van uw voertuig in de gaten houden en meldingen ontvangen wanneer het systeem onderhoud nodig heeft.
Stars Info ...
* FordPass Connect is optioneel. De ingebouwde modem wordt geactiveerd wanneer het voertuig wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen u aan of af te melden voor bepaalde gegevensuitwisseling.
** Wifihotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloos data proefabonnement, dat ingaat op het moment van activering en stopt na 3 maanden of wanneer u 3 GB aan gegevens heeft verbruikt (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet). Daarna is een Proximus-abonnement vereist. Raadpleeg de Proximus-website voor meer informatie over de verschillende datapakketten. Om de ingebouwde Wifihotspot te kunnen gebruiken, moet een Ford-voertuig uit 2018 worden geleverd met de juiste hardware en moet een databundel worden gekozen. Data-dekking en -service zijn niet overal beschikbaar en er zijn mogelijk voorwaarden (inclusief bericht- en data-tarieven) aan uw bundel verbonden.
*** Live Traffic-toegang is inbegrepen gedurende de eerste 2 jaar na de aankoop van een nieuwe Ford uitgerust met SYNC 3 met navigatie. Daarna is een Proximus-abonnement vereist en betaalt u een licentievergoeding.


click here