Koplampen die automatisch reageren

De automatische koplampen beschikken over sensoren die detecteren wanneer het begint te schemeren of wanneer er plots minder licht is.
De automatische koplampen gaan vervolgens vanzelf aan, zodat u beter kunt rijden in het donker.
Bovendien dooft Auto High Beam tijdelijk uw koplampen wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat u andere bestuurders niet verblindt.
Daarna schakelt het automatisch terug over op grootlicht, hetgeen u maximale zichtbaarheid geeft.
Ga verder voor minder

Als de nieuwe Transit Custom plug-in hybrid volledig opgeladen is, kan hij enkel met de elektrische motor meer dan 48 kilometer rijden.
Perfect voor die korte ritjes in de stad die meestal niet erg efficiënt zijn en meer benzinekosten met zich meebrengen.
Tijdens langere ritten zorgt de 1.0 l EcoBoost-motor ervoor dat u verder kunt rijden.
De motor maakt gebruik van regeneratief remmen om de batterij op te laden.
En zodra de batterij voldoende opgeladen is, kunt u terug uitsluitend op elektrisch vermogen gaan rijden.
Zo bespaart u geld en vermindert u de vervuiling.
Vermogen zonder compromissen

De nieuwe Transit Custom plug-in hybrid heeft een lagere uitstoot zonder afbreuk te doen aan de eigenschappen die van de Transit Custom het favoriete bedrijfsvoertuig van het land maken.
Met maar liefst zes kubieke meter laadruimte kan de bestelwagen moeiteloos drie europallets of panelen van 2,40 x 1,20 m plat op de vloer vervoeren.
En met de breedste zijdelingse deuropening van alle voertuigen in zijn klasse is de nieuwe Transit Custom plug-in hybrid perfect uitgerust om goederen zo efficiënt mogelijk door de stad te vervoeren.
Met een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1.530 kg (H1)/1.481 kg (H2) voor de bestelwagen met de korte wielbasis (SWB) en een maximaal toelaatbaar laadvermogen van 1.477 kg (H1) /1.395 kg (H2) voor de bestelwagen met de lange wielbasis (LWB) is de Transit Custom plug-in hybrid nog steeds in staat om zware ladingen te vervoeren.


click here